Na DP uspešne tudi tekmovalke Narodnega doma druge skupine ritmične gimnastike

Natisni

Ljubljana, 25. junij 2017: Drugi dan Državnega prvenstva v ritmični gimnastiki so se pomerile tudi ritmičarke druge skupine. Naš klub so zastopale: Špela Gašperut Pejovnik, Lana Bahar, Neja Raspet, Lara Oštarjaš, Sara Mandič, Tinkara Pezdir Černe, Eva Čakš, Neža Gliha, Sara Koprivec in Urša Stražišar.


 

Med kadetinjami druge skupine so za naš klub tekmovale Špela Gašperut Pejovnik, Lana Bahar, Neja Raspet in Lara Oštarjaš. Špela je s kolebnico osvojila naslov državne prvakinje, Lana je bila s kiji tretja, Neja je ravno tako tekmovala s kiji in osvojila četrto mesto, Lara pa je s kiji osvojila peto mesto.

Med mladinkami smo imeli štiri tekmovalke, ki so se uvrstile na državno prvenstvo, in sicer Sara Mandič, Tinkara Pezdir Černe, Eva Čakš in Neža Gliha. Sara je s kiji osvojila tretje mesto, Tinkara je bila s kolebnico druga, Eva je s trakom osvojila prvo mesto, Neža pa je bila s kolebnico šesta.

Med članicami sta tekmovali Sara Koprivec in Urša Stražišar. Sara je bila z obročem šesta, s trakom je osvojila drugo mesto. Urša je tekmovala z obročem in zasedla osmo mesto.

Rezultati

Galerija


Čestitamo!

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 31. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 31. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Zlati sponzorji:

 

 

 

 

Bronasti sponzor:


 

Sponzorji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program so podprli: