Na DP naše ritmičarke prve skupine v finalih osvojile 11 zlatih, sedem srebrnih in dve bronasti medalji

Natisni

Ljubljana, 25. junij 2017: Drugi dan Državnega prvenstva v ritmični gimnastiki so se ritmičarke prve skupine pomerile v finalnih tekmovanjih. V finale so se iz Narodnega doma uvrstile Tara Dragaš, Maša Bajt, Karina Gerkman Salauyova, Anja Mavrič, Lara Pikovnik, Aja Jerman Bukavec, Aleksandra Podgoršek, Anja Tomazin in Izza Gašperšič.


 

Med deklicami je Tara Dragaš osvojila štiri naslove državne prvakinje (sestava brez rekvizita, kolebnica, obroč, žoga). Maša Bajt je bila s sestavo brez rekvizita, kolebnico in žogo druga, z obročem pa tretja. Karina Gerkman Salauyova je bila s sestavo brez rekvizita četrta, s kolebnico sedma, z obročem četrta in z žogo peta.

 

Med mladinkami je Lara Pikovnik osvojila tri naslove drževne prvakinje, in sicer z žogo, kiji in trakom, medtem ko je bila z obročem četrta. Anja Mavrič je osvojila naslov državne podprvakinje v sestavi z obročem, z žogo je bila peta, s kiji četrta in s trakom peta.

Med članicami je tri naslove državne prvakinje osvojila Aleksandra Podgoršek, ki je bila nepremagljiva z žogo, kiji in trakom. Z obročem pa je osvojila naslov državne podprvakinje. Aja Jerman Bukavec je slavila naslov državne prvakinje z obročem, dva naslova državne podprvakinje si je priborila za sestavi s kiji in trakom, z žogo pa je bila četrta. Anja Tomazin je bila z obročem tretja, z žogo šesta, s kiji peta in s trakom četrta. Izza Gašperšič se je uvrstila v dve finalni tekmovanji, in sicer z žogo in kiji. Obakrat je osvojila osmo mesto.

Preberite tudi:

Rezultati

Galerija


Čestitamo!

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 31. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 31. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Zlati sponzorji:

 

 

 

 

Bronasti sponzor:


 

Sponzorji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program so podprli: