Naše ritmičarke uspešne na 18. mednarodnem turnirju v Mariboru

Natisni

Maribor, 17. junij 2017: V organizaciji kluba DŠRG Branik Maribor je potekal 18. Mednarodni turnir v ritmični gimnastiki. Naše barve so zastopale Anja Mavrič, Anna Sitki, Daria Boldyreva, Aja Jerman Bukavec, Gaja Patricija Ličina, Lara Oštarjaš, Neja Raspet in Urša Stražišar. Tekmovalke je spremljala trenerka Špela Gala.


 

V kategoriji A programa, letnika 2006 je tekmovala Daria Boldyreva, ki je s kolebnico zasedla  drugo mesto, z žogo je bila prva.

 

Tekmovalke A programa, letnika 2004 so ravno tako tekmovale z dvema sestavama z rekvizitom po izboru. Narodni dom je zastopala Anna Sitki in z obročem zasedla prvo mesto, z žogo je bila tretja.

V A programu ritmične gimnastike letnika 2003 je barve našega kluba zastopala Anja Mavrič. Tekmovalke so se predstavile z dvema sestavama z rekvizitom po izboru. Anja je tekmovala z žogo in trakom in z žogo osvojila tretje mesto, s trakom je bila prva.

Med članicami v A programu se je tekmovanja udeležila Aja Jerman Bukavec. Z obročem je bila Aja druga, s kiji pa prva.

V B programu ritmične gimnastike, letnika 2004-2005 so naše barve branile Gaja Patricija Ličina, Lara Oštarjaš in Neja Raspet. Tekmovalke  te kategorije so tekmovale s sestavo z rekvizitom po izboru. Gaja je s kolebnico osvojila prvo mesto, Lara je bila s kiji prva, Neja pa je s kiji osvojila tretje mesto.

Med članicami B programa je naš klub zastopala Urša Stražišar, ki je s sestavo z obročem osvojila drugo mesto.

Rezultati:

Razglasitev rezulattov je potekala po letnikih rojstva in po posameznih rekvizitih.

Galerija

Čestitamo!

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 31. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 31. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Zlati sponzorji:

 

 

 

 

Bronasti sponzor:


 

Sponzorji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program so podprli: