Naše ritmičarke uspešne na mednarodnim turnirju v ritmični gimnastiki v Zagrebu

Natisni

Zagreb, 27. do 28. maj 2017: V organizaciji Gimnastičnega kluba Maksimir Zagreb je potekal že 37. Mednarodni Svibnjski turnir v ritmični gimnastiki. Tekmovanja so se udeležile Anja Mavrič, Lara Pikovnik, Aleksandra Podgoršek, Anja Tomazin, Daria Boldyreva, Karina Gerkman Salauyova, Maša Bajt, Anna Sitki, Kaja Artač, Lana Bahar, Katarina Pantar, Tija Vrbec in Dora Valant. Tekmovalke so spremljali Ana Rebov in Alena Salauyova.


Mladinke A programa ritmične gimnastike so tekmovale z dvema sestavama – z rekvizitom po izboru. Naše barve v tej kategoriji sta zastopali Anja Mavrič in Lara Pikovnik. Lara je bila v mnogoboju četrta (21,300), Anja pa peta (20,600). Z obročem je bila Anja tretja, s kiji pa četrta. Lara je bila s kiji druga, s trakom pa je osvojila najvišjo stopničko.

Članice A programa so se pomerile z dvema sestavama – z rekvizitom po izboru. V tej kategoriji sta iz našega kluba tekmovali Aleksandra Podgoršek in Anja Tomazin. Aleksandra je v mnogoboju osvojila drugo mesto (25,500), Anja je bila tretja (24,100). Aleksandra je osvojila tako z obročem kot s trakom prvo mesto. Anja je bila z žogo prva, s kiji pa druga.

Daria Boldyreva, Karina Gerkman Salauyova in Maša Bajt so tekmovale v kategoriji kadetinj B programa, letnika 2006. Tekmovale so z enim rekvizitom po izboru. Daria je osvojila prvo mesto (žoga, 9,850), Karina je bila druga (kolebnica, 9,250), Maša pa tretja (obroč, 8,850).

V kategoriji kadetinj B programa, letnika 2005, je naše barve branila Anna Sitki. Tudi v tej kategoriji so se ritmičarke predstavile s sestavo z rekvizitom po izboru. Anna je tekmovala s kiji in osvojila prvo mesto (8,600).

Med mladinkami B programa, rojenimi leta 2004, sta iz našega kluba tekmovali Kaja Artač in Lana Bahar. Dekleta so se ravno tako pomerila s sestavo z rekvizitom po izboru. Kaja je osvojila prvo mesto (obroč, 7,450), Lana pa je bila četrta (kiji, 4,600).

Katarina Pantar in Tija Vrbec sta tekmovali v kategoriji mlajših kadetinj B programa, letnik 2008. Ritmičarke te kategorije so se pomerile s sestavo brez rekvizita. Katarina je osvojila drugo mesto (7,850), Tija pa je bila peta (6,250).

Dora Varant je tekmovala v kategoriji letnika 2009 (mini, B program). Ritmičarke te kategorije so se pomerile s sestavo brez rekvizita. Dora je osvojila peto mesto (6,850).

Rezultati

Galerija

 

Čestitamo!

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 31. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 31. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Zlati sponzorji:

 

 

 

 

Bronasti sponzor:


 

Sponzorji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program so podprli: