V glavnem mestu Madžarske se je zaključilo 33. EP v ritmični gimnastiki

Natisni

Budimpešta, 19. do 21. maj 2017: Slovenske ritmičarke so se na 33. EP pomerile z najboljšimi evropskimi ritmičarkami in ekipno osvojile 21. mesto. Med posameznicami v članski konkurenci so nastopile Aja Jerman Bukavec (obroč, žoga, kiji, trak), Iza Zorec (obroč, žoga, kiji) in Anja Tomazin (trak). Mladinsko ekipo za skupinsko sestavo pa so predstavljale Lara Nemeš, Neja Grbec, Dora Kopač, Tessa Prihoda, Taja Fröhlich, Laura Bajraktaraj ter Hana Šarkanj.

Slovenska reprezentanca na 33. EP v ritmični gimnastiki

Ekipno se je Slovenija uvrstila na 21. mesto. Zmagala je ekipa Rusije, druga je bila Belorusija, tretje mesto pa je osvojila Bolgarija.

 

Med posameznicami v članski konkurenci so nastopile Aja Jerman Bukavec (obroč, žoga, kiji, trak), Iza Zorec (obroč, žoga, kiji) in Anja Tomazin (trak) v spremstvu glavne trenerke slovenske članske reprezentance Alene Yakubouskaje

Med posameznicami je Iza Zorec v mnogoboju osvojila 40. mesto, Aja Jerman Bukavec je bila 52., Anja Tomazin, ki je tekmovala le z eno sestavo, pa se je uvrstila na 80. mesto. V mnogoboju je zmagala Rusinja Aleksandra Soldatova, druga je bila Izraelka Linoy Ashram, tretja pa Bolgarka Neviana Vladinova.

Med skupinskimi sestavami je bila Slovenija 21. Zmagala je Rusija, drugo mesto je s skupinskimi sestavami osvojila ekipa Izraela,  tretja je bila Belorusija.

Rezultati

Galerija

 

Čestitamo!

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 31. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 31. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Zlati sponzorji:

 

 

 

 

Bronasti sponzor:


 

Sponzorji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program so podprli: