Tekma za svetovni pokal v Sofiji zadnja mednarodna preizkušnja za Slovenke pred EP

Natisni

Sofija, 5. do 7. maj 2017: Minuli konec tedna so se na tekmovanju za svetovni pokal v glavnem mestu Bolgarije pomerile najboljše ritmičarke sveta. Slovenijo sta zastopali Aja Jerman Bukavec in Iza Zorec. Spremljali sta ju glavna trenerka slovenske članske reprezentance Alena Yakubouskaya in sodnica Špela Dragaš.

Aja je v mnogoboju zasedla 33. mesto (51,800). Najboljšo oceno (14,250) je Aja dobila za sestavo z obročem. Iza je v mnogoboju osvojila 43. mesto (45,350).

Zmagovalka letošnje tekme za svetovni pokal v Sofiji v mnogoboju je Bolgarka Neviana Vladinova (74,0), srebro je osvojila njena rojakinja Katrin Taseva (70,450), bron pa Izraelka Linoy Ashram (70,3).

To je bila tudi zadnja mednarodna preizkušnja pred prihajajočim EP, ki bo v Budimpešti  od 19. do 21. maja, kjer bodo barve Slovenije zastopale Aja Jerman z vsemi štirimi rekviziti,  Anja Tomazin s trakom obe predstavnici našega kluba in Iza Zorec (ŠD Moste) s tremi rekviziti.

Rezultati

Galerija

Čestitamo!

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 31. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 31. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Zlati sponzorji:

 

 

 

 

Bronasti sponzor:


 

Sponzorji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program so podprli: