V Beogradu že 11. MT Ritam Cup

Natisni

Beograd, 22. do 23. april 2017: V organizaciji kluba Ritam in pod okriljem Mednarodne gimnastične zveze FIG je potekalo mednarodno tekmovanje Ritam Cup. Zbrale so se tekmovalke iz 17 držav (Moldavije, Bosne in Hercegovine, Romunije, Madžarske, Turčije, Srbije, Koreje, Rusije, Bolgarije, Slovenije, Nemčije, Italije, Hrvaške, Ukrajine, Velike Britanije, Izraela in Slovaške).Tekmovanja so se iz našega kluba udeležile Aleksandra Podgoršek, Anja Tomazin, Iza Gašperšič, Lara Pikovnik, Anja Mavrič, Karina Gerkman Salauyona, Maša Bajt in Daria Boldyreva. Tekmovalke sta spremljali sodnica Alena Salauyova in trenerka Sonia Manukian.

Predstavnice Narodnega doma na 11. Ritam Cup

V članski kategoriji so tekmovale Aleksandra Podgoršek, ki je zastopala barve Slovenije ter Anja Tomazin in Iza Gašperšič, obe sta branili barve Narodnega doma. Aleksandra je bila v mnogoboju peta (55,200), posamično pa je z žogo osvojila tretje mesto (14,850) in za las zgrešila stopničke za sestavo s kiji, s katero je bila četrta (14,400). Anja je v mnogoboju osvojila 13. mesto (47,900), Iza pa je osvojila 15. mesto (43,500).

 

V kategoriji mladink sta tekmovali Lara Pikovnik (za slovensko reprezentanco) in Anja Mavrič, ki je branila barve Narodnega doma. Lara je bila v mnogoboju 22. (43,300), Anja pa 24. (36,750).

Med deklicami smo imeli tri naše predstavnice. Tekmovale so Karina Gerkman Salauyova, Maša Bajt in Daria Boldyreva. Karina je v mnogoboju osvojila 14. mesto (21,100), posamično je bila s sestavo s kolebnico tretja (10,850). Maša je v mnogoboju osvojila 19. mesto (19,100), Daria pa je bila 25. (17,700).

Rezultati članice, mladinke

Rezultati deklice

Galerija

 

Čestitamo!

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 31. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 31. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Zlati sponzorji:

 

 

 

 

Bronasti sponzor:


 

Sponzorji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program so podprli: