Svetovni pokal Lizbona 2014

Natisni

Lizbona, 7. april 2014: FIG-ov svetovni pokal v ritmični gimnastiki (FIG World Cup) je potekal v znamenju zlate Južno-Korejke Son Yeon Jae (71,200). Drugo mesto v mnogoboju je osvojila Belorusinja Melitna Sraniouta (68,150), bron pa je osvojila Rusinja Dina Averina (68,000). Tekmovanja so se udeležile Špela Kratochwill, Aja Jerman, Taja Karner in Aleksandra Podgoršek. Spremljali sta jih trenerka Alena Salauyova in sodnica Zala Zaletel.

Nepremagljiva Son Yeon Jae na Svetovnem pokalu v Lizboni (foto: FIG)

Špela Kratochwill je v članski konkurenci najboljših ritmičark sveta v skupnem seštevku osvojila oceno 58,380 in se uvrstila na 28. mesto.

Nasi tri mladinke Aja Jerman, Taja Karner in Aleksandra Podgoršek so tekmovali v ekipi. Aja z obročem,kiji in trakom. Aleksandra z žogo, kiji in trak. Taja z obročem in žogo. Za Aleksandro in Tajo je bil to prvi turnir v okviru svetovnega pokala. Trema je naredila svoje in ni šlo brez napak. Največij uspeh je dosegla Aleksandra, ki je bila deveta s trakom. Ekipno so se uvrstile na 12. mesto (ocena 101,600).

Rezultati članice

Rezultati mladinke

Galerija

Več

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 

 

Program so podprli: