Torneo Di Primavera 2014

Natisni

Udine, 16. marec 2014: V organizaciji kluba A.S. Udinese je potakal ekipni mednarodni turnir Torneo Di Primavera 2014. Turnirja so se udeležile tudi ritmičarke Narodnega doma: Zara Cerar, Zara Karner, Karina Gerkman Salauyova, Tiana Aksentijević, Lara Pikovnik, Maša Zaletelj, Anja Tomazin, Aleksandra Podgoršek, Taja Karner, Aja Jerman, Špela Kratochwill in Zala Dornig.

V mlajših kategorijah so naš klub zastopale s skupinsko vajo mlajše deklice Zara Cerar, Zara Karner, Karina Gerkman Salauyova, Tiana Aksentijević ter Maša Zaletelj z vajo z žogo, Lara Pikovnik pa z vajo s kiji. Naše najmlajše so se predstavile v skupinski sestavi brez rekvizita. Vajo so sicer izvedle z nekaterimi napakami in jo zaključile pred glasbo, a je trenerka zadovoljna z njihovim nastopom, saj je bilo za nekatere to prvo pravo tekmovanje, za vse pa prvo tekmovanje z novo vajo. Z navihano izvedbo so nasmejale tudi gledalce, ki so jim z veseljem zaploskali. Ekipno so osvojile 6. mesto. S skupinsko sestavo so se naše najmlajše uvrstile na 10. mesto, Lara je z vajo s kiji dosegla 1. mesto, Maša pa z žogo 2. mesto.

V mladinski kategoriji sta KRG Narodni dom zastopali dve ekipi: Anja Tomazin s sestavami z obročem in žogo ter Aleksandra Podgoršek s kiji in trakom. Drugo ekipo sta zastopali Taja Karner z obročem in kiji in Aja Jerman z žogo in trakom. Anja in Aleksandra sta ekipno osvojili 4. mesto, Taja in Aja pa 6. mesto. Anja je z vajo z obročem dosegla 10. mesto, z žogo pa 7. mesto. Aleksandra je s sestavo s trakom med mladinkami dosegla 2. mesto in mesto nižje s sestavo s kiji. Taja je dosegla 3. mesto z obročem in 12. mesto za vajo s kiji. Aja Jerman je z vajo z žogo dosegla 3. mesto in 5. mesto z vajo s trakom.

Člansko ekipo sta zastopali Zala Dornig s sestavami z obročem in trakom ter Špela Kratochwill z žogo in kiji. Ekipno sta se uvrstili na 3. mesto. Zala se je z vajo z obročem uvrstila na 2. mesto, s trakom pa na 4. mesto. Špela se je z obema sestavama - z žogo in kiji - uvrstila na 2. mesto.

Rezultati

Galerija

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 

 

Program so podprli: