Sirena Cup 2013

Natisni

Zadar, 19. oktober 2013: V športni dvorani Krešimira Ćosića je v organizaciji Kluba za ritmično gimnastiko Sirena potekalo mednarodno tekmovanje Sirena Cup 2013 v B in A programu. Na tekmovanju je sodelovalo 130 ritmičark iz 15 klubov iz Hrvaške, Črne gore, Madžarske in Slovenije. Naš klub so zastopale Sara Mandič, Anastasia Vidović, Ana Lilik, Elena Racman, Živa Zidar, Ajša Uhan, Maša Zaletelj in Teja Leskovšek. Tekmovalke sta spremljali trenerka Špela Gala in sodnica Andrea Žegarac.


 

Dopoldne je potekalo tekmovanje v B programu. V kategoriji letnika 2003 je nastopila Sara Mandič, ki je svojo vajo brez rekvizita izvedla brez večjih napak in osvojila 5. mesto.

V kategoriji letnika 2002 je tekmovala Anastasia Vidović. Prvič se je predstavila s svojo novo vajo z obročem, zato je imela nekoliko večjo tremo. Čeprav ji je obroč dvakrat padel iz rok, je vajo izvedla suvereno in izrazno do konca in si tako prislužila prvo mesto. Mladinka Ana Lilik je zopet dokazala, da zna odlično nastopati. Na tepihu je dala vse od sebe in naredila uspešno vajo. Osvojila je 2. mesto.

Tekmovanje v A programu je potekalo v popoldanskem delu. V kategoriji letnika 2005 je klub zastopala Elena Racman. Svoj prvi individualni nastop na mednarodnem tekmovanju je z vajo brez rekvizita okronala z najvišjo stopničko. V kategoriji letnika 2004 sta brez rekvizita tekmovali Živa Zidar in Ajša Uhan. Živa je zasedla 4. mesto, Ajša pa mesto nižje.

Maša Zaletelj je v kategoriji letnika 2002 tekmovala z žogo in obročem. V obeh vajah je naredila nekaj večjih napak, žoga pa ji je ušla tudi v prestop. Kljub napakam je stala na odličnem 2. mestu. Teja Leskovšek je z vajami z obročem in kiji slavila v kategoriji letnika 2001.

Rezultati:

Sirena Cup 2013 B program

Sirena Cup 2013 A program


Galerija

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 

 

Program so podprli: