Špela, Karmen in Aleksandra uspešne na mednarodnem tekmovanju »AGN Cup 2013«

Natisni

Sangalhos, Anadia (Portugalska), 27.-28. april 2013: Zadnji vikend v aprilu je na Portugalskem potekalo mednarodno tekmovanje v ritmični gimnastiki »AGN CUP 2013«. To tekmovanje je bilo reprezentančno, potekalo je pod okriljem mednarodne gimnastične zveze FIG in letos najmočnejše za mladinke Narodnega doma Ljubljana. Tekmovalo je preko 80 tekmovalk iz 15 držav. V mladinski kategoriji 28 tekmovalk sta tekmovali Špela Kratochwill in Karmen Petan, v kadetski kategoriji 20 tekmovalk pa je tekmovala Aleksandra Podgoršek. Špelo, Karmen in Aleksandro sta spremljali sodnica Alena Yakubouskaya in trenerka Alena Salauyova.


Prvi dan tekmovanja je za mladinke potekalo tekmovanje v mnogoboju. Špela in Karmen sta naredili kar nekaj nepotrebnih napak in le po eno vajo brez večjih napak. Špela je bila v mnogoboju peta, Karmen pa šesta. Obe sta se uvrstili v finale, kjer sta tekmovali precej bolje. Špela je bila s trakom srebrna, s kiji četrta in z obročem peta. Karmen si je z Anastasio Kalabino (Rusija) za vajo s trakom delila tretje/četrto mesto, z žogo je bila četrta.

Tudi Aleksandra je začela tekmovanje z veliko napako v vaji z obročem, naslednji dan pa je obe vaji z žogo in trakom naredila dobro in se uvrstila na skupno peto mesto. V vaji s trakom je zmagala, z žogo pa je bila četrta.

Tako v mladinski kot v kadetski kategoriji so bile nepremagljive tekmovalke iz Rusije.

Rezultati tekmovanja:

Galerija

 

Čestitamo!

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 


 

Program so podprli: