Novice

Pred vrati je 33. MTM - največje mednarodno tekmovanje v ritmični gimnastiki v Centralno Evropski regiji

Natisni

Ljubljana, 5. oktober 2021: V soboto, 9. in nedeljo, 10. oktobra bo potekalo največje mednarodno tekmovanje v ritmični gimnastiki v Centralno Evropski regiji 33. MTM pod pokroviteljstvom FIG in GZS. Predstavilo se nam bo preko 250 tekmovalk. V soboto bo potekalo najprej tekmovanje deklic, kadetinj, mladink in članic A programa, popoldan bodo na vrsti najatraktivnejše: sestave z obročem in žogo elitne skupine mladink in članic FIG. V nedeljo zjutraj začnejo najmlajše, nato B program in za posladek sestave s kiji in trakom mladink in članic kategorije FIG. Vabljeni!

Preberi več

Spletna prijavnica za vpis

Natisni

Spoštovani, na povezavi https://www.1ka.si/a/296122 objavljamo spletno prijavnico za vpis v KRG Narodni dom Ljubljana.

Preberi več

Navihanke, polne energije, vabimo na brezplačne poskusne treninge

Natisni

Objavljamo urnik brezplačnih poskusnih treningov v mesecu septembru 2021 in predvidene termine vadbe za začetnice v sezoni 2021/2022. Brezplačni poskusni treningi za začetnice bodo septembra ob sredah, od 17. do 18. ure, v Športnem centru Dolgi most. Pridružite se nam!

Preberi več

Ritmičarke Narodnega doma s petimi naslovi zaključile državno prvenstvo v skupinskih sestavah

Natisni

Maribor, 19. junij 2021: Tokratno državno prvenstvo v skupinskih sestavah se je odvijalo športni dvorani Tabor v Maribor pod okriljem Gimnastične zveze Slovenije in s pomočjo ŠK Favorit. Ritmičarke KRG Narodni dom so tokrat požele neverjeten uspeh in domov prinesle kar pet naslovov državnih prvakinj v različnih starostnih kategorijah. Naš klub so tudi tokrat zastopale vrhunske sodnice z mednarodnimi izkušnjami  Alena Yakubouskaya, Ana Rebov in Neža Celarc. V trenerski vlogi sta bili tokrat dolgoletni reprezentantki Saša Bilić in Aja Jerman.

Preberi več

Na državnem prvenstvu v individualnih sestavah naše telovadke priborile 33 odličij

Natisni

Ljubljana, 5. – 6. 6. 2021: Prvi vikend v juniju se je v Gimnastičnem centru Ljubljana odvijalo težko pričakovano državno prvenstvo za posameznice v ritmični gimnastiki v vseh starostnih kategorijah. Organizator je bil tokrat KRG Šiška v sodelovanju z Gimnastično zvezo Slovenije. Naš klub so zastopale sodnice Alena Yakubouskaya, Andrea Žegarac in Ana Rebov , ter  trenerki Alena Salauyova in Aja Jerman. Ritmičarke so domov odnesle kar 33 medalj. Nekaterim telovadkam se pozna že precejšnja utrujenost, saj si zadnje obdobje tekme sledijo vsak konec tedna.

Preberi več

Ritmičarke Narodnega doma osvojile nova odličja na Pokalu Slovenije v skupinskih sestavah

Natisni

Ljubljana, 30. 5. 2021: V v organizaciji ŠD Moste in pod okriljem Gimnastične zveze Slovenije je potekal Pokal Slovenije v skupinskih vajah. Hkrati pa so ritmičarke v mlajših kategorijah tekmovale tudi v individualnih vajah. Tekmovanje se je odvijalo v Gimnastičnem centru Ljubljana. Dekleta iz KRG Narodni dom so osvojila sedem medalj. Poleg tekmovalk so klub zastopale tudi sodnici Andrea Žegarac , Marjeta Kline Suzič in Ana Rebov,  ter trenerki Alena Saluyova in Ana Rebov.

Preberi več

Bubble Cup Moste

Natisni

Ljubljana, 30. 5. 2021: V organizaciji ŠD Moste je potekalo tekmovanje v ritmični gimnastiki Bubble Cup Moste. Naše ritmičarke so si priborile številna odličja.

 

Preberi več

Pokal Slovenije v skupinskih sestavah

Natisni

Ljubljana, 27. maj 2021: Obveščamo vas, da bo v nedeljo, 30. maja 2021, v organizaciji ŠD Moste in pod okriljem Gimnastične zveze Slovenije v Gimnastičnem centru Ljubljana potekalo tekmovanje v ritmični gimnastiki Pokal Slovenije v skupinskih sestavah.

Preberi več

Prvenstvena tekma v skupinskih sestavah v ritmični gimnastiki

Natisni

Vrhnika, 22. 5. 2021: V organizaciji GD Vrhnika in pod okriljem Gimnastične zveze Slovenije je na OŠ Antona Martina Slomška potekala prvenstvena tekma v skupinskih sestavah. Telovadke Narodnega doma so bile zopet uspešne. Vsa naša dekleta so namreč osvojila medalje. Poleg tekmovalk so klub zastopale tudi sodnici Andrea Žegarac in Neža Celarc, ter trenerka Ana Rebov.

Preberi več

20. Deleanu Cup FIG – po več kot enem letu prvo od večjih mednarodnih tekmovanj

Natisni

Bukarešta, 18. - 23. 5. 2021: 20. mednarodno tekmovanje v ritmični gimnastiki Deleanu je bilo prvo od večjih tekmovanje v koledarju FIG v letošnji sezoni. IZ našega kluba so se tekmovanja udeležile Aleksandra Podgoršek, Karin Gerkman Salauyova, Nika Zajc, Dora Valant in Alja Ponikvar. Tekmovalke sta spremljali Alena Yakubouskaya in Alena Salauyova.

Preberi več

Stran 1 od 92

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 


 

Program so podprli: