Jubilejni XX. MTM bo 7. aprila!

Ljubljana - Klub za ritmično gimnastiko Narodni dom Ljubljana bo 7. aprila 2007 v športni dvorani Krim na Galjevici priredil jubilejni, XX. mednarodni turnir MTM v ritmični gimnastiki.

Prireditelji ob častitljivem jubileju obljubljajo pravi spektakel, saj naj bi v slovensko prestolnico , kot je že tradicija, tudi letos pripotovalo nekaj največjih zvezdnic tega športa, povabljene pa so tudi vse najboljše slovenske tekmovalke na čelu z najboljšo članico našega kluba, nekdanjo državno prvakinjo in slovensko prvakinjo z žogo Tjašo Šeme.

Turnir so v preteklosti obiskale vse največje svetovne zvezde ritmične gimnastike, večkrat pa je na Galjevici nastopila tudi daleč najboljša tekmovalka zadnjega desetletja, Rusinja Alina Kabajeva.

Tudi letos se bodo tekmovalke predstavile v štirih starostnih kategorijah (članice, mladinke, kadetinje, deklice), saj želijo prireditelji mladim slovenskim upom tega športa ponuditi priložnost, da se na najvišji ravni predstavijo na mednarodni sceni, posebna pozornost pa bo seveda namenjena članicam, kjer se bodo najboljše Slovenke lahko merile s svetovno elito.

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 31. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 31. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Zlati sponzorji:

 

 

 

 

Bronasti sponzor:


 

Sponzorji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program so podprli: