Vabilo na ogled 19. MTM

Dragi prijatelji!

Klub za ritmično gimnastiko Narodni dom iz Ljubljane Vas v soboto, 8. aprila 2006 , vljudno vabi v športno dvorano Krim na Galjevici na ogled že 19. mednarodnega turnirja MTM Narodni dom za nagrado mesta Ljubljana, saj bo turnir letos potekal pod pokroviteljstvom županje Danice Simšič.

Prireditelji turnirja se ne bomo izneverili bogati tradiciji in bomo tudi letos poskrbeli, da bo na Galjevici nastopilo nekaj največjih zvezdnic tega športa, ob njih pa se bodo predstavile tudi najboljše slovenske reprezentantke na čelu s člansko državno prvakinjo Tjašo Šeme.

Tekmovanje se bo pričelo z nastopi deklic ob 9. uri, kadetinje se bodo predstavile ob 10.20, ob 12.45 pa še mladinke. Po svečanem odprtju tekmovanja ob 15.30 pa boste lahko spremljali spektakularne članske nastope, poleg številnih vrhunskih telovadk z vsega sveta pa se bo ljubiteljem tega športa predstavila tudi slovenska reprezentanca v popolni postavi.

V upanju, da se boste vabilu odzvali, se veselimo snidenja z Vami,

KRG Narodni dom

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 31. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 31. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Zlati sponzorji:

 

 

 

 

Bronasti sponzor:


 

Sponzorji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program so podprli: