XIX. MTM za nagrado mesta Ljubljana bo 8. aprila

Ljubljana - Uprava Kluba za ritmično gimnastiko Narodni dom Ljubljana je določila datum XIX. mednarodnega turnirja mladih (MTM) Narodni dom. Turnir bo 8. aprila 2006 - kot že vrsto let - v športni dvorani Krim na Galjevici. Turnir po potekal pod pokroviteljstvom županje Danice Simšič in tekmovalke se bodo letos potegovale za kolajne na 19. MTM Narodni dom za nagrado mesta Ljubljana.

Prireditelji ljubitelje ritmične gimnastike leto za letom razvajajo z nastopi največjih zvezdnic tega športa - na 18. MTM je zmagala letošnja večkratna svetovna prvakinja Rusinja Olga Kapranova (na fotografiji) -, tudi letos pa obljubljajo, da bodo v slovensko prestolnico vnovič privabili svetovno elito. Ob svetovnih zvezdnicah se predstavijo tudi najboljše Slovenke, vse članice Narodnega doma, Tjaša Šeme, Andrea Žegarac, Špela Gala, Hana Gaber, Urška Krenk, Ajda Mujdžič, Lea Golar, Veronika Cencen in druge...

Turnir, ki ga bo Narodni dom priredil že 19. leto po vrsti, je več kot desetletje tudi v koledarju Mednarodne gimnastične zveze (FIG) in hkrati odskočna deska za bodoče olimpijske, svetovne in evropske prvakinje. MTM Narodni dom, ki bo letos hkrati za nagrado mesta Ljubljana, se je uveljavil kot najmočnejše tovrstno mednarodno tekmovanje v srednji Evropi, zato bo tudi letos gotovo zanimivo videti nastope tekmovalk z vsega sveta, ki so prava paša za oči.

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 


 

Program so podprli: