Izraelka Linoy Ashram nova evropska prvakinja

Natisni

Kijev, 26. – 29. november 2020: V ukrajinski prestolnici se je končalo evropsko prvenstvo v ritmični gimnastiki. Slovenijo so zastopale mladinke Karina Gerkman Salauyova, Ela Polak in Neža Podvratnik ter članica Ekaterina Vedeneeva. Karina je najboljšo uvrstitev dosegla s trakom, Ela in Neža pa z žogo. Ekaterina je v mnogoboju zasedla 13. mesto. V ekipni zbir štejejo rezultati mladink in članske skupinske sestave, tako da Slovenija nima ekipnega rezultata. Linoy Ashram je dobro izkoristila odsotnost Rusinj zaradi pandemije in postala prva neruska evropska prvakinja po 23. letih. V skupinskih sestavah sta naslov evropskih prvakinj osvojili ekipi Ukrajine in Turčije.

Mladinke so se predstavile s štirimi rekviziti, kolebnico, žogo, kiji in trakom, z vsakim se je predstavilo po 41 tekmovalk. Karina je tekmovala s kolebnico in trakom. S kolebnico je bila 33., s trakom je zasedla 29. mesto. Ela je tekmovala z vsemi štirimi rekviziti. S kolebnico je zasedla 28. mesto, z žogo 21., s kiji 27. in s trakom 22. mesto. Neža je tekmovala z žogo in kiji. Z žogo je bila 31., s kiji pa 33.

Rezultati tekmovanja

Galerija

Več na STA:

Naslednje evropsko prvenstvo bo v bolgarskem mestu Varna, od 9. do 13. junija 2021.

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 


 

Program so podprli: