World Challenge Cup 2018

Natisni

Guadalajara, 4. do 6. maj 2018: V španskem mestu Guadalajara je potekalo tekmovanje v ritmični gimnastiki, World Challenge Cup 2018. Tekmovanja sta se v individualnih sestavah udeležili Aleksandra Podgoršek in Anja Tomazin, v skupinskih sestavah pa Teja Leskovšek.

Slovenska reprezentanca v individualnih sestavah: Alena Salauyova, Aleksandra Podgoršek, Anja Tomazin in Alena Yakubouskaya

V mnogoboju je Aleksandra Podgoršek osvojila 19. mesto (56,6), Anja Tomazin je bila 35 (44,8).  V mnogoboju je zmagala Izraelka Linoy Ashram (72,800), drugo mesto je osvojila Rusinja Aleksandra Soldatova (72,750), tretje mesto pa ravno tako predstavnica Rusije Arina Averina (70,2).

V Guadalajari so se pomerile tudi ritmičarke s skupinskimi sestavami. V reprezentanci Slovenije je tekmovala tudi Teja Leskovšek. Slovenke so s skupinsko sestavo z obročem osvojile 12. mesto (14,700), s skupinsko sestavo z obročem in kolebnico pa so bile 15. (10,600).

Rezultati

Čestitamo!

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 31. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 31. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Zlati sponzorji:

 

 

 

 

Bronasti sponzor:


 

Sponzorji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program so podprli: