Ritmičarke Narodnega doma osvojile kar nekaj odličji na 2. PT v skupinskih sestavah

Natisni

Ljubljana, 21. april 2018: V organizaciji kluba za ritmično gimnastiko TiM in pod okriljem Gimnastične zveze Slovenije je potekalo drugo prevnstveno tekmovanje v ritmični gimnastiki v skupinskih sestavah. Ritmičarke Narodnega doma so naše barve branile tako v 1. skupini kot 2. skupini ritmične gimnastike.

Ritmičarke 1. skupine z odličji iz 2. PT v skupinskih sestava

Tekmovanje so začele najstarejše v 1. skupini rimtične gimnastike. V kategoriji kadetinje-mladinke so s kupinsko sestavo brez rekvizita tekmovale Ajda Garbajs, Anja Mavrič, Ajša Uhan in Polina Umnova. Zasedle so prvo mesto.

Tekmovanje so nadaljevale mlajše deklice s skupinsko sestavo brez rekvizita. Naš klub so zastopale Pilar Rubba, Pilar Plavčak, Tija Avdić, Julija Geiger in Maria Shcherbakova. Osvojile so tretje mesto in si ga delile s skupino ŠD Moste.

V kategoriji deklic so s skupinsko sestavo z obročem naše barve branile Ema in Dora Valant, Tija Vrbec in Alja Ponikvar. Deklice so skupaj s skupino ŠD Moste osvojile tretje mesto.

Med mladinkami-članicami 2. skupine ritmične gimnastike so Narodni dom Ljubljana zastopale Špela Gašperut Pejovnik, Sara Mandič, Neža Gliha, Tinkara Pezdir Černe, Lana Bahar, Kaja Artač in Eva Čakš. Naša dekleta so osvojila četrto mesto.

V kategoriji mlajše deklice 2. skupine ritmične gimnastike smo imeli kar pet skupin. V skupini KRG Narodni dom 1: Paula Loboda, Mylana Obdula, Urša Kračman in Klara Norčič. Osvojile so četrto mesto. V skupini KRG Narodni dom 2 so naše barve branile Živa Jug, Hana Herfatbegović, Amelia Orikhovskaya, Amelie Soklič, Daria Bliznetsova in Marija Koroleva. Deklice so osvojile 11. mesto. Skupina KRG Narodni dom 5, v sestavi Kim Kreft, Julija Vihar, Anita Kozmus in Tatiana Banina, je osvojila 18. mesto. Skupina KRG Narodni dom 4 v zasedbi: Nina in Lara Zupančič, Inna Ličina, Živa Meža, Lucija Gliha, Brina Jančar in Tinkara Čepon, je zasedla 19. mesto. Skupina KRG Narodni dom 3 (Estera Erzar, Ana Pija Grzin, Ula Pernovšek, Gaja Baša in Nuša Sodja) je osvojila 21. mesto.

V skupini deklice, 2. skupine ritmične gimnastike so za Narodni dom Ljubljana tekmovale Anja Todič, Nika Gregorič Kočevar, Nuša Naila Žigon, Marija Antončič, Iva Šurlan in Zarja Urek. Osvojile so deveto mesto. Med kadetinjami druge skupine ritmične gimnatsike sta naše barve branili dve skupini s skupinskimi sestavami. KRG Narodni dom V so zastopale Gaja Patricija Ličina, Lara Oštarjaš, Neja Raspet, Ela Djurič Ribič. Osvojile so drugo mesto. V skupini KRG Narodni dom T pa so naše barve branile Leja Dejak, Brina Dolenc, Nika Eberl, Ekaterina Križaj, Varja Ema Nose, Živa Ogrin in Nika Jurca. Kadetinje te skupine so osvojile tretje mesto.

Med kadetinjami druge skupine (pari, trojice) smo imeli tri skupine, ki so branile Narodni dom. Skupina KRG Narodni dom Ljubljana GK, v sestavi Gala Koren, Kim Uhliř Selan) je osvojila drugo mesto. Skupina KRG Narodni dom Ljubljana LV (Laura Štepec Soss in Veronika Šprager) je osvojila peto mesto. Skupina KRG Narodni dom Ljubljana KH (Katrin Jelerčič in Hane Krajnik Kralj) je osvojila 11. mesto.

Rezultati

Preberite: https://www.vestnik.si/ritmicne-gimnasticarke-zlate-in-srebrne-6453101

Galerija

Čestitamo!

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 31. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 31. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Zlati sponzorji:

 

 

 

 

Bronasti sponzor:


 

Sponzorji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program so podprli: