3. PT A1 program

Natisni

Trst, 21. april 2013: V Stadionu 1. maja je potekala tretja tekma za državno prvenstvo v ritmični gimnastiki A1 programa. Na tekmi so sodelovale Ivona Ahčan, Lara Oštarjaš, Adelina Kučević, Loti Koželj, Ava Schlamberger, Blanca Isabel Pustišek, Ema Bogataj, Eli Mehar, Nika Albreht, Neža Gliha, Neli Zajc, Nika Pavlina Cirman, Ema Zdešar, Sara Koprivec, Marisa Schlamberge, Ana Lilik, Gaja Malovrh, Nina Bogataj, Anja Vešligaj, Ela Erhatič in Sara Koprivec.  Spremljale sta jih vadnici Lea Golar, Neja Jerant in trenerka Ana Rebov. Sodile pa so Marjeta Kline Suzič, Andrea Žegarac in Ana Rebov.


Naše mlajše deklice smo tokrat razdelili v dve skupini. Prva skupina v postavi Ivona Ahčan,  Lara Oštarjaš, Adelina Kučević in Loti Koželj so osvojile svojo prvo  medaljo. Tudi druga skupina v zasedbi Ava Schlamberger, Blanca Isabel Pustišek, Ema Bogataj in Eli Mehar se je dobro odrezala in zasedla 7. mesto v močni konkurenci dvanajstih ekip.

V kategoriji deklic sta tekmovali Nika Albreht in Neža Gliha. Sestavo sta dobro izvedli, vendar zaradi nepopolne postave in avtomatičnega dodatnega odbitka dveh točk zasedli 10. mesto.

V skupinskih sestavah med kadetinjami so se Neli Zajc, Nika Pavlina Cirman, Ema Zdešar, Sara Koprivec in Marisa Schlamberger tudi tokrat uvrstile na tretje mesto.

Med pari in trojicami v kategoriji kadetinj sta obe skupini posegli veliko višje kot na prejšnjem tekmovanju. Ana Lilik in Gaja Malovrh sta zasedli 1. mesto, medtem ko je trojica Nina Bogataj, Anja Vešligaj in Ela Erhatič zasedla 4. mesto.

Med kadetskimi posameznicami ostajata nepremagani Ana Lilik in Gaja Malovrh.  Pri sestavah s kolebnico se je tokrat na drugo stopničko povzpela Sara Koprivec. Njen uspeh je dopolnila Anja Vešligaj, ki je še drugič v tem dnevu zasedla nehvaležno 4. mesto. V konkurenci z obroči je zmagala Ana Lilik, sledili sta ji Ela Erhatič na 6. mestu, ki se iz tekme v tekmo vztrajno izboljšuje in Nika Pavlina Cirman na 7. mestu. V sestavah s kiji je zlato osvojila Gaja Malovrh, Ema Zdešar je zasedla 4. mesto, Marisa Schlamberger pa peto.

Med mladinkami tokrat z manj tekmovalkami, a kljub temu z zlato medaljo Lare Repar med sestavami s kolebnico. Larin rezultat pa je dopolnila Nena Šarec na 4. mestu.


 

Galerija

Preberite tudi

Čestitamo!

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 


 

Program so podprli: