Zmagovalka 26. MTM Narodni dom je Silviya Miteva

Ljubljana, 20. april 2013: Bolgarska superzvezdnica Silviya Miteva je zmagovalka 26. mednarodnega turnirja v ritmični gimnastiki MTM Narodni dom. Silviya Miteva je dosegla po ocenah sodnic najvišje ocene za vse izvedene vaje (obroč, žoga, kiji, trak). Veliko navdušenje je požela tudi med gledalci, ki jih je navdušila z izjemno atraktivnimi, suverenimi in zahtevnimi nastopi.  Družbo na stopničkah sta ji delali Slovenka Sara Kragulj in Elena Milenković iz Hrvaške. Odlično so se slovenske ritmičarke odrezale v mlajših kategorijah, kjer so po tradiciji osvajale stopničke. Med mladinkami je bila nepremagljiva Špela Kratochwill. Drugo mesto je zasedla Rusinja Anna Timokhina, tretje mesto pa je osvojila Ekaterina Chapurina, prav tako iz Rusije. V kadetski kategoriji je zmagala Alexandra Agiurgiuculese iz Italije, Slovenka Maša Kavčič je bila druga, Taja Karner pa tretja. Med deklicami je slavila zmago predstavnica Slovenije Lara Pikovnik, drugo mesto je osvojila Ukrajinka Anastasia Valentirova, tretje mesto pa Rusinja Alisa Abramkova.

Najboljše članice 26. MTM  (avtor fotografije: Matej Kolaković)

Med reprezentantkami Slovenije so v članski konkurenci nastopile tudi Monija Čebašek, Saša Bilič, Veronika Cencen, Emina Haračič in Ana Gomzi. Monija Čebašek se je v mnogoboju uvrstila na 4. mesto, Saša Bilič na 5. mesto, Veronika Cencen na 9., Emina Haračič na 10. in Ana Gomzi na 11. mesto.

Najboljše med mladinkami  (avtor fotografije: Matej Kolaković)

 

Odlično so se slovenske ritmičarke odrezale v mlajših kategorijah, kjer so po tradiciji osvajale stopničke. Med mladinkami je zmagala Slovenka Špela Kratochwill, drugo mesto je zasedla Rusinja Anna Timokhina, tretje mesto pa Ekaterina Chapurina, ravno tako iz Rusije. Med reprezentantkami Slovenije so v kategoriji mladink nastopile tudi Karmen Petan, Zala Dornig, Aja Jerman, Kaja Purič, Tamia Dulce Villca Šeme in iz ŠD Moste Maša Bizjak. Karmen Petan se je uvrstila na četrto, Zala Dornig na 6., Aja Jerman na 7., Kaja Purič na 9., Tamia Dulce Villca Šeme na 11. in Maša Bizjak na 13. mesto.

Najboljše med kadetinjami  (avtor fotografije: Matej Kolaković)

V kadetski kategoriji je zmagala Alexandra Agiurgiuculese iz Italije, drugo in tretje mesto pa je pripadalo predstavnicama slovenske reprezentance – na drugo mesto se je povzpela Maša Kavčič, Taja Karner pa je bila tretja. Med predstavnicami Slovenije (predstavnice slovenske reprezentance) so si v padajočem zaporedju sledile še Aleksandra Podgoršek s četrtim mestom, Anja Tomazin s petim mestom,  Ana Kragulj je bila 11., Teja Leskovšek iz KRG Narodni dom pa se je uvrstila na 12. mesto.

 


Najboljše deklice  (avtor fotografije: Matej Kolaković)

Med deklicami je najvišje mesto osvojila Lara Pikovnik iz KRG Narodni dom Ljubljana, drugo mesto je osvojila Ukrajinka Anastasia Valentirova, tretje mesto pa predstavnica Rusije Alisa Abramkova. V najmlajši in najštevilčnejši kategoriji so nastopila še štiri dekleta iz Slovenije, vse iz KRG Narodni dom. Na četrto mesto se je v mnogoboju uvrstila Maša Zaletelj, Anastasia Vidovič se je uvrstila na 10. mesto, Anja Mavrič na 13., Sara Mandič pa na 16. mesto.

KRG Narodni dom Ljubljana

Rezultati 26. MTM

Preberite tudi pogovor s strokovno vodjo in glavno trenerko KRG Narodni dom Aleno Yakubouskaya

O 26. MTM tudi na RTV Slovenija, oddaja Infodrom (ponedeljek, 22. 4. 2013 ob 18.00)

Galerija

 
 
 
 

 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 32. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 32. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Glavni sponzorji:


Medijski sponzor, prenos tekmovanja,
fotografiranje:

www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 www.revija-vita.com

www.moreltv.com

www.bont.si

 

 

 

Spletna stran:

 

Sponzorji:

 

 

 


 

Program so podprli: