Novice

35. MTM

7.-9. aprila je v Gimnastičnem centru na Viču potekal vsakoletni Mednarodni turnir maldih pod okriljem našega kluba za ritmično gimnastiko Narooni dom.

Tekmovanje so v petek otvorile naše najmlajše, tekmovalke B prgrama, za konec so se predstavile še skupinske vaje.

Kot najmlajše so se nam v kategoriji mimi 2015 z vajo brez rekvizita predstavile Elvira (1. mesto), Mila (2. mesto), Zala (4. mesto) in Rubi (6. mesto).

V kategoriji baby 2014 A je Sofia osvojila skupno 2. mesto, 3. je bila v vaji brez rekvizita, 1. pa z žogo. Na skupno 3. mesto se je uvrstila Alisa, ki je bila tako v vaji brez rekvizita, kot v vaji z žogo 2. V B kategoriji istega letnika sta tekmovali Daria, ki je bila skupno 3. in v vaji brez rekvizita 2., in Veronika, ki je bila skupno 5., v vaji z brez rekvizita pa 4.

Med deklicami B programa 2012 je zmago z žogo slavila Ilana, Aurora se je z obročem uvsrtila na 5. mesto. V letniku 2013 je Niki v vaji brez rekvizita zmagala.

Pri kadetinjah B programa je v letniku 2010 Nina osvojila 2. mesto z obročem, Maruša je bila 2. z žogo, Ula je bila 4. z obročem. Nuša je v letniku 2011 osvojila 3. mesto z žogo.

Pri mladinkah v B programu se je predstavila Maša, ki je s trakom osvojila 2. mesto.

Med članicami B smo imeli kar nekaj predstavnic. Najvišje- na 1. mesto- sta se uvrstili Zarja z žogo in Nika z obročem. Lara je bila 3. z žogo, Ema 2. z obročem, Živa 2. s kiji, Manja 3. z obročem in Pia 6. z obročem.

Pri skupinskih vajah se je ekipa, ki jo sestavljajo Anja, Ajša, Maša in Anja, uvrstila na 2. mesto.

Tekmovanje smo nadaljevali v soboto in nedeljo s tekmovalkami A programa in s FIG turnirjem.

Pri deklicah A programa 2013 se je najvišje uvrstila Inja, skupno je končala na 2. mestu, 2. je bila tudi z obročem in z žogo. Manca se je skupno uvsrila na 3. mesto, v vaji brez rekviizta je zmagala, z obročem pa je bila 3.. Tik za njo, na skupno 4. mesto, se je uvrstila Sofia, ki je bila tudi 2. v vaji brez rekviizta in 1. s kiji.

Pri kadetinjah A 2011 se je na skupno 3. mesto uvrstila Mylana, 2. je bila tudi z obročem in žogo. Z njo je tekmovala tudi Mariya, ki je skupno končala na 7. mestu, 4. je bila z žogo, 6. pa s kiji.

Pri mladinkah A programa nismo imeli domačih predstavnic, sta se pa Nika in Darya predstavili v članski kategoriji A programa. Nika se je v skupni razvrstitvi zavihteva na najvišjo stopničko, zmagala je tako z žogo, kot tudi s trakom. Na skupno 3. mestu pa je končala Darya, ki je slavila v vaji z obročem, z žogo pa je bila 2.

Na FIG turnirju so pri mladinkah tekmovale kar štiri naše tekmovalke. Najvišje, na zmagovalno stopniočko, se je uvrstila Alja, ki je prav v vseh sestavah osvojila prvo mesto. Urša je zasedla skupno 8. mesto, najvišje se je uvrstila z obročem- na 4. mesto, z žogo je bila 9., s kiji 18. in s trakom 5. Dora je končala tekmovanje na 11. mestu. Z obročem je bila 10., z žogo 12, s kiji 15. in s trakom 9. Na skupnem 15. mestu pa je tekmovanje zaključila Paula, ki je bila z obročem 12., z žogo 8., s kiji 22. in s trakom 15.

Pri članicah FIG je zmago slavila Tara Draša, bivša tekmovalka KRG Narodni dom. Karina je tekmovanje končala na 9. mestu, ). je bila tudi z obročem , žogo in trakom, s kiji pa je osvojila 7. mesto.

Podobnejše rezulate si lahko ogledate na: http://ksis.eu/resultx.php?id_prop=4231 več slik pa najdete na naši Facebook in Instagram strani.

Čestitamo in zahvaljujemo se vsem tekmovalkam, trenerkam, sodnicam, staršem in ostalim sodelujočim za uspešno izveden turnir in se vidimo naslednje leto!

 

 

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

To spletno mesto uporablja spletne piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletnega mesta dajete soglasje za namestitev piškotkov na vašo napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. - prikaži podrobnosti