Špela, Aleksandra in Anja na mednarodnem tekmovanju Asker Cup

Natisni

Asker, 13. do 14. januar 2018: V organizaciji kluba za ritmično gimnastiko Asker Turnforening in pod okriljem mednarodne gimnastične zveze FIG je v norveškem mestu Asker potekalo mednarodno tekmovanje v ritmični gimnastiki. Iz našega kluba so se tekmovanja udeležile Anja Mavrič, Aleksandra Podgoršek in Špela Kratochwill. Spremljali sta jih sodnica Alena Yakubouskaya in trenerka Erika Rakuša.


 

Anja Mavrič je tekmovala v kategoriji mladink. V mnogoboju je zasedla 25. mesto (34,150). V mnogoboju je zmagala Bolgarka Elizabet Yovcheva (57,250), druga je bila njena rojakinja Anna Kelman (56,450), tretja pa Italijanka Talisa Torreltti (56,200).

V članski kategoriji sta naše barve zastopali Špela Kratochwill in Aleksandra Podgoršek. Špela je bila v mnogoboju deveta (44,950) in se žogo uvrstila v nedeljsko finalno tekmovanje, Aleksandra pa deseta (44,900) in se uvrstila v tri finalna tekmovanja – z obročem, kiji in trakom. V finalih z žogo je Špela zasedla 6. mesto. Aleksandra je v vseh treh finalih (z obročem, kiji in trakom) zasedla prvo mesto.

V mnogoboju je med članicami zmagala Galateya Gerova iz Bolgarije (54,850), druga je bila Valežanka Laura Halford (54,0), tretja pa Anastasiia Revun iz Ukrajine (50,250).

Več: http://rg4u.clan.su/forum/32-3273-2

Galerija

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana. 

 

 

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 30. MTM Narodni dom:

 

 

Častni pokrovitelj 30. MTM: Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor


Pokrovitelj 30. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Zlati sponzorji:

 

 

 

 

Bronasti sponzor:


 

Sponzorji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program so podprli: