V Osijeku 10. MT Rondo Cup

Natisni

Osijek, 20. do 22. oktober 2017:  V organizaciji kluba za ritmično gimnastiko Rondo Osijek  je potekal že deseti mednarodni turnir v ritmični gimnastiki. Barve KRG Narodni dom so zastopale  Dora Valant, Ema Valant, Polina Umnova, Špela Gašperut Pejovnik, Neža Gliha in Tinkara Pezdir Černe. Tekmovalke sta spremljali trenerka Ana Rebov in sodnica Andrea Žegarac.


 

 

Naše tekmovalke so se pomerile s tekmovalkami v B programu ritmične gimnastike.

Dora Valant je tekmovala v kategoriji letnika 2009. S sestavo brez rekvizita se je uvrstila na četrto mesto.

V kategoriji letnika 2007 je tekmovala Ema Valant in se v mnogoboju uvrstila na četrto mesto. Z obročem je bila posamično tretja, s sestavo brez rekvizita pa šesta.

Polina Umnova je tekmovala v kategoriji letnika 2005. V mnogoboju je zasedla tretje mesto. Posamično je bila z žogo in s kiji prva.

V kategoriji letnika 2004 je tekmovala Špela Gašperut Pejovnik. V mnogoboju je osvojila 11. mesto. S kolebnico je osvojila najvišjo stopničko, z obročem pa je bila sedma.

Neža Gliha je tekmovala v kategoriji letnika 2003 in se v mnogoboju uvrstila na 15. mesto. Z obročem je bila 10., z žogo pa deveta.

Tinkara Pezdir Černe je tekmovala v kategoriji letnika 2001 in se v mnogoboju uvrstila na 10. mesto. S kolebnico je osvojila srebro, z obročem je bila peta.

Rezultati


Čestitamo!

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 31. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 31. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Zlati sponzorji:

 

 

 

 

Bronasti sponzor:


 

Sponzorji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program so podprli: