12. prijateljski turnir v ritmični gimnastiki

Natisni

Beograd, 14. do 15. oktober 2017: Minuli konec tedna je potekalo mednarodno tekmovanje v ritmični gimnastiki v A in B programu »12. Friendship Rhytmic Gymnastics Tournament«. Tekmovanja so se udeležile tudi ritmičarke Narodnega doma: Karina Gerkman Salauyova, Maša Bajt, Anja Mavrič, Lara Pikovnik, Lana Bahar in Sara Koprivec. Tekmovalke sta spremljali Alena Salauyova in Erika Rakuša.


 

Karina Gerkman Salauyova in Maša Bajt sta tekmovali v kategoriji letnika 2005 in 2006, A programa ritmične gimnastike. Karina je bila v mnogoboju peta (18,950). Posamično je bila z obročem in kiji tretja.  Maša je v mnogoboju zasedla 10. mesto (14,0). S sestavo z obročem je bila četrta, s kiji pa druga.

V kategoriji letnika 2002 in 2003, A programa ritmične gimnastike sta barve našega kluba branili Anja Mavrič in Lara Pikovnik. Anja je bila v mnogoboju deveta (21,550). Posamičmno je s sestavo s kiji osvojila peto mesto, s sestavo s trakom pa je bila druga. Lara je v mnogoboju zasedla 15. mesto (15,350). Z žogo je bila 10., s trakom pa je zasedla 4. mesto.

Lana Bahar je naše barve branila v B programu ritmične gimnastike, v kategoriji letnika 2004. V mnogoboju je osvojila osmo mesto (12,800). Z žogo je osvojila šesto mesto, s kiji je bila tretja.

V kategoriji letnika 2001 in starejše, B programa ritmične gimnastike je tekmovala Sara Koprivec. Skupno je bila druga (15,300), posamično z obročem je zasedla najvišjo stopničko, s trakom pa je bila druga.

Rezultati

Galerija

 

Čestitamo!

 

 

 
 
 
 

Program kluba je sofinanciran od Mestne občine Ljubljana.
Na Osnovni šoli Mirana Jarca in Osnovni šoli Oskarja Kovačiča (Dolenjska cesta 20 in podružnica Rudnik) izvajamo brezplačno dejavnost vadbe, ki jo sofinancira MOL.

  

Zahvaljujemo se vsem, ki podpirate KRG Narodni dom Ljubljana in

izvedbo mednarodnega tekmovanja 31. MTM Narodni dom:

 

 

 

Častni pokrovitelj 31. MTM: Župan Mestne občine Ljubljana Zoran Janković


 

Zlati sponzorji:

 

 

 

 

Bronasti sponzor:


 

Sponzorji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program so podprli: